Herdenkingsconcert druk bezocht in de Barbarakerk in Vreeswijk

Donderdagavond 3 mei jl. vond de eerste uitvoering plaats van het herdenkingsconcert door het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest (kortweg NAS). Het concert vond zoals gebruikelijk plaats in de Barbarakerk in Vreeswijk. Op het programma stond het Requiem in D Moll van Franz von Suppé met in het voorprogramma werken van Beethoven en Mascagni.

Als solisten traden op Esther Putter (sopraan), Marjoke Kager (alt), René Veen (tenor) en Joep van Geffen (bas). Het geheel werd gedirigeerd door Hans de Munnik uit Nieuwegein. Onze videograaf Bart van Rooijen was aanwezig en maakte bovenstaand videoverslag. Heeft u het gemist?

Vrijdag 4 mei zal om 19.45 uur het concert ook worden uitgevoerd in de Barbarakerk aan de Koninginnenlaan 1 in Vreeswijk. De kerkis één uur van tevoren open. De toegang is gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren