Kind gewond op de Iepenhoeve

Bij de ingang van een ondergrondse parkeergarage van het bedrijf InTraffic aan de Iepenhoeve in Nieuwegein is zondagmiddag rond 13.20 uur een kind vast komen te zitten. Het kind kwam met zijn arm bekneld te zitten in de rolconstructie van het hekwerk toen hij daar met zijn vriendjes aan het spelen was. Hulpdiensten hebben hem na een half uur kunnen bevrijden waarna hij naar het ziekenhuis is vervoerd.

De rolconstructie maakt het mogelijk om de deur omhoog- en omlaag te laten zakken. Hulpdiensten hebben voorzichtig een opening gemaakt in het hekwerk om de arm en de hand los te krijgen. Om te voorkomen dat het jongetje naar beneden viel, werd hij op hoogte gehouden met behulp van brandslangen.

Het kind is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een arts van het Mobiel Medisch Team (MMT),  die met een traumaheli ter plaatse werd gebracht, is met de ambulance naar het ziekenhuis meegereden. Het jongetje was bij kennis. Hoe het met zijn arm en hand gaat, is nog onduidelijk.

Het voorval trok veel bekijks. Onze fotograaf Jordi Jupijn maakte onderstaande foto’s.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren