Maandag 11 mei gaat de bieb weer open!

Vanaf maandag 11 mei is de centrale vestiging van bibliotheek De tweede verdieping aan het Stadsplein weer open voor inname en uitleen van boeken (ma t/m vrij 09.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur). De leeslounges op de buurtpleinen openen op een later moment weer.

Om het bibliotheekbezoek zo veilig mogelijk – volgens de regels van het RIVM – te laten verlopen geldt het volgende tot en met 1 juni: bezoekers worden gevraagd om alleen naar de bibliotheek te komen. Ouders mogen één kind tegelijk meenemen. Er zijn speciale looproutes op de bibliotheekvloer en er staan handschoenen en desinfectiemiddel klaar voor de bezoekers.

Alle geplande activiteiten tot en met 1 juni zijn om veiligheidsredenen afgelast. Ook kan er voorlopig nog niet gebruik gemaakt worden van de studieplekken en computerfaciliteiten in de bibliotheek.

Nieuwegeiners die hoesten, niesen of keelpijn of koorts hebben, mogen niet naar de bibliotheek komen. Gelukkig valt er online veel te lezen, luisteren en leren: er is de mogelijkheid om via de ThuisBiebapp e-books te lenen, via de LuisterBiebapp van verhalen te genieten en via het YouTube-kanaal van De tweede verdieping allerlei webinars te volgen.

Meer weten? Kijk op de website van de bieb. Heeft u vragen, stuur dan een e-mail naar: klantenservice@detweedeverdieping.nu.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk