Maak kans op vrijkaarten ‘Fête Magnifique’ van Circus Snor!

Circus Snor, het geliefde circus voor zowel ouders als kinderen, komt weer naar Nieuwegein. Onder de betoverende titel ‘Fête Magnifique’ belooft het circus een onvergetelijke ervaring te worden vol spektakel, magie, acrobatiek, circusspelletjes en optredens!

Circus Snor reist van 1 juni t/m 29 september door Nederland met een knusse circustent en zal op zaterdag 22 en zondag 23 juni haar kamp opslaan op De Middengaarde aan de Gslecopperzoom 7 in Nieuwegein.

U kunt er gratis bij zijn door mee te doen met onze prijsvraag voor gratis kaartjes. Uit alle inzenders trekt de hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein vijf winnaars die ieder twee kaartjes krijgen voor de voorstelling op zaterdag 22 of zondag 23 juni aanstaande.

Wil jij kaartjes winnen voor Circus Snor? Geef dan antwoord op de volgende vragen en dan maar afwachten wie de hoofdredacteur trekt als winnaars. Meedoen kan tot en met woensdag 19 juni aanstaande 17.00 uur. Zet ‘m op! Win je niet? Dan zijn de kaartjes alsnog hier te bestellen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk