Maak kans op twee keer twee vrijkaarten voor Magic Circus

Winkelcentrum Hoogzandveld bestaat alweer enkele decennia en dat moet gevierd worden. Na een voorbereiding van twee jaar is het gelukt om Magic Circus, het Nederlands Stadscircus naar Nieuwegein te halen. De Digitale Stad Nieuwegein en het Magic Circus geven twee keer twee vrijkaarten weg. Het enige wat u hoeft te doen is mee te doen met onze prijsvraag. En natuurlijk de datum te reserveren!

Uit alle inzenders trekt de hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein twee winnaars die ieder twee kaartjes krijgen voor de voorstelling op vrijdag 12 april aanstaande.

TWIST!
Elk jaar presenteert Magic Circus een nieuwe voorstelling. In 2019 is de Magic Dome het domein van de productie TWIST! Wat is circus, wat is een man, wat is een vrouw? Magic Circus geeft antwoorden en verklaringen. Of toch niet? Is dat eigenlijk wel belangrijk? Kijk rond met een magische twist en geef je leven eens een andere draai.

Magic Circus doet veel anders en toch is het circus. Geen kindercircusje van tada boemdiejee, maar een eigentijds circus dat het kind in iedereen wakker schudt. Leuk voor volwassenen en óók leuk voor kinderen. Een feestelijk uitje voor het hele gezin!

Ga hier naar de prijsvraag!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren