Maak kans op kaarten voor een rondvaart door Nieuwegein

Museumwerf Vreeswijk is een binnenvaartmuseum met een werkende scheepswerf. Het museum is gevestigd op het oude terrein van Scheepswerf en Machinefabriek Buitenweg. Buitenweg vestigde zich in 1899 op deze locatie. Buitenweg stichtte zijn werfbedrijf eerder al in 1856 in hartje Vreeswijk. De straatnaam Helling verwijst naar de oude werflocatie. Buitenweg is in 2002 overgegaan in Museumwerf Vreeswijk.

Sinds een jaar geven de medewerkers ook rondvaarten door Nieuwegein. Samen met de Museumwerf kunt u kaarten winnen als u meedoet met onze prijsvraag. Meedoen met de prijsvraag kan tot zondag 14 augustus aanstaande. De hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein trekt zes winnaars uit alle inzendingen, zij krijgen twee kaarten om mee te varen op zondag 21 augustus aanstaande door Nieuwegein. Klik hier voor de prijsvraag. Wilt u eerder meevaren? Kijk dan op de website van de Museumwerf voor de kaartjes en rondvaarttijden.

Museumwerf Vreeswijk
De Museumwerf heeft zowel binnen- als buitenruimten en vertelt voor jong en oud het verhaal van de oude binnenvaart. U kunt historische schepen, de werkpaarden van onze vroegere economie, levensecht bekijken op de scheepshelling en in de naastgelegen historische haven en de passantenhaven. Naast het Theehuys met gezellig binnen- en buitenterras, is sinds kort een halte ingericht voor een nieuwe attractie: de rondvaartboot.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk