Maak kans op een lunch voor 4 personen bij vernieuwde Green Village

Begin 2018 is de trouw- en evenementenlocatie Green Village aan de Blokhoeve 7 in Nieuwegein helemaal vernieuwd. De oude boerderij uit 1930 is volledig verbouwd. Zo is er aan de boerderij een grote zaal en een unieke Orangerie gebouwd. Ook de tuin rondom Green Village is opnieuw aangelegd met als pronkstuk een hoge eikenboom waarmee het hoognodige groen wordt teruggebracht in de wijk.

Green Village is een full service locatie voor bruiloften, jubilea, verjaardagen en andere feesten. Sinds de verbouwing beschikt Green Village over elf verschillende ruimtes met elk hun eigen look & feel. Zo kun je bij Green Village trouwen in de tuin of de volledig glazen Orangerie, borrelen in de bruine kroeg, dineren in het Koetshuis of een knallend feest geven in de grote feestzaal. En dat tot wel 300 gasten.

Nieuwsgierig geworden hoe Green Village er nu uit ziet? Dan hebben we goed nieuws! Middels deze prijsvraag maak je namelijk kans op een volledig verzorgde lunch voor vier personen bij het vernieuwde Green Village. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is antwoord geven op vier vragen. Meedoen kan tot 31 mei aanstaande. Klik hier om naar de prijsvraag te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren