Lunchpauzelezing met Vrouwkje Tuinman in de bieb

Het thema van de Boekenweek, die dit jaar wordt gehouden van 25 maart tot en met 2 april, is dit jaar ‘Verboden vruchten.’ In aanloop naar de Boekenweek houdt de bibliotheek De tweede verdieping op 2 maart een gratis lunchpauzelezing met de toonaangevende dichter en romanschrijver Vrouwkje Tuinman.

Tuinman studeerde algemene letteren en muziekwetenschap. Sinds 1997 is ze werkzaam als freelance journalist en recensent. Ze schrijft/schreef onder andere voor de volgende bladen: Opzij, de Volkskrant, La Vie en Rose, Schrijven, Yoga, Akkoord, Zing, Zone030, Rails, Marie Claire, One, Utrechts Nieuwsblad en Trajectum. Zij debuteerde in september 2004 bij uitgeverij Nijgh & Van Ditmar met de dichtbundel Vitrine.

Tijdens de lunchpauzelezing, die duurt van 12.00 uur tot 13.00 uur, zal Tuinman aan de hand van filmfragmenten, muziekclips en fotomateriaal een aantal van haar verboden vruchten delen met het publiek. Ook leest zij voor uit haar dichtbundels en uit haar recent verschenen roman ‘Afscheidstournee.’

U kunt uw eigen lunch meenemen naar de bibliotheek. Deze zorgt voor koffie, thee en een appel om de lunch compleet te maken. Aanmelden via e-mail adres:  actie@detweedeverdieping.nu ovv lezing Tuinman.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk