Lucas Galecop reikt cheque uit

Het goede Doelen Festijn op Basisschool Lucas Galecop van 5 juni j.l. was een enorm succes. Tijdens onder andere een vrijmarkt en een sponsorloop, werd een fantastisch bedrag opgehaald voor Opvangcentrum Galecopperpark Sublime. Souvenirjagers konden terecht op de vrijmarkt waar mooie, door de leerlingen zelf gemaakte spulletjes werden verkocht. Natuurlijk was er ook de jaarlijkse sponsorloop waarbij alle kinderen plankgas vooruit gingen om zo veel mogelijk rondjes te lopen. Groep 8 liep zelfs twee keer; één keer met hun kleutermaatje en natuurlijk met hun eigen groep.

Onder toeziend oog van alle leerlingen en vol trots reikte directeur Rianne Spiegelenberg een cheque ter waarde van € 3.111,11 uit aan Gea Vergeer van Sublime.

Hevig geëmotioneerd nam Gea de cheque in ontvangst. “Ik had geen verwachting maar dit slaat alles!” liet ze in tranen weten. Met dit bedrag kan Sublime veel mooie dingen voor de dieren doen.

Dat het Goede Doelen Festijn zo’n geweldige opbrengst heeft opgeleverd, is te danken aan de betrokkenheid en het enthousiasme van leerlingen, ouders en sponsoren van dit evenement, aldus Rianne Spiegenberg directeur van Basisschool Lucas Galecop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren