Katern

Geinoord Maatschappelijk gaat verder onder nieuwe naam

Stichting Geinoord Maatschappelijk gaat per 1 juli aanstaande verder onder de naam Stichting Maatschappelijk Parkhout (SMP). Dit vanwege de fusie op dezelfde datum tussen de voetbalclubs VSV Vreeswijk en SV Geinoord. De stichting blijft gelieerd aan de nieuwe fusieclub. Daarom heeft deze naamswijziging plaatsgevonden.

Het doel van de SMP blijft hetzelfde: sociaal-maatschappelijke activiteiten uitvoeren voor inwoners uit Nieuwegein en omgeving. Dit met gebruikmaking van de sportaccommodatie op momenten dat die niet voor voetbal wordt gebruikt.

Tot het moment van ingebruikname van het nieuwe clubhuis van SV Parkhout, blijven de activiteiten gewoon doorgaan in het clubhuis van SV Geinoord aan de Parkhout 1. De eerstvolgende Teenage Party is in september in het clubhuis van Geinoord. Deze is speciaal bedoeld voor de jeugd van 12 t/m 16 jaar.

Geinoord Maatschappelijk

Voor degenen die de activiteiten nog niet kennen van Stichting Maatschappelijk Parkhout:

  • Iedere dinsdag van 10.00 tot 13.00 MET EN VOOR ELKAAR 75+

Een gezellige ochtend voor de 75-plussers uit Nieuwegein met klaverjassen, bridgen, spellen, sjoelen, biljarten, bewegingsoefeningen, koffie, thee, limonade en ter afsluiting een lunch. Alles is voor de mannen en vrouwen gratis.

  • Iedere donderdag van 14.00 tot 16.00 MET EN VOOR ELKAAR 55+

Een ook plezierige middag voor 55-plus mannen en vrouwen uit Nieuwegein met klaverjassen, bridgen, spellen, sjoelen, biljarten en 2 gratis consumpties.

  • Circa 1 x per maand : Teenage Party voor de Nieuwegeinse jeugd van 12 t/m 16 jaar.

Sinds kort doen we deze disco-avond en de eerstvolgende Teenage Party zal in september 2023 plaatsvinden. Toegangsprijs is 5,00 en daarvoor ook 2 gratis consumpties.

Bovenstaande activiteiten worden mogelijk gemaakt door subsidie van de Gemeente Nieuwegein, sponsoren, het KF Hein Fonds, de inzet van onbetaalde vrijwilligers en door een jaarlijkse inzamelactie. Dit jaar is er weer een sponsorloop in september.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk