Lou Niestadt inspireert vrouwelijke ondernemers over de must van lef

Schrijver, illustrator, inspirator, levensgenieter én ondernemer. Lou Niestadt is het allemaal, en meer. Ze leidt haar leven als één grote ontdekkingsreis waarbij ze haar hart dúrft te volgen, avonturen aangaat en niet wijkt voor angst of onzekerheid. Lou heeft lef. Ook als het gaat om ondernemen. Ondernemen gaat nu eenmaal hand in hand met lef en juist dát wil zij delen met de vrouwelijke ondernemers van platform LEF.

Op 13 september vindt er bij Lots of Energy in Nieuwegein een bijeenkomst plaats van ondernemersplatform LEF. Dit platform voor vrouwelijke ondernemers uit regio Utrecht is recent opgezet door Stichting De Ruilfabriek. Lou Niestadt zal hier een inspirerende lezing geven over de must van lef voor succesvol ondernemerschap. Zelf pleegde zij eerder social suïcide en trok ze de stekker uit haar succesvolle online business omdat het niet meer strookte met hetgeen waar ze voor stond. Nogal een gewaagde stap voor een online ondernemer. Maar nieuwe deuren openden zich en dit moedige besluit heeft haar alleen maar meer zakelijk succes opgeleverd.

Eén van haar missies is dan ook om vrouwen, en dus ook vrouwelijke ondernemers, te inspireren en te helpen om zich te bevrijden van angst. “Als je echt gaat staan voor wie je werkelijk bent, als je mag willen wat je wilt, als je de moed hebt om te doen wat je ziel je al je hele leven influistert, dan valt angst van je af en valt alles op zijn plek. Je wereld blijkt dan helemaal niet in te storten, maar gaat juist voor je open.”, aldus Lou.

Over Lou Niestadt
Lou Niestadt is auteur van de artjournals ‘Groots & meeslepend leven’ en ‘Less is Luxe’. Kenmerkend voor haar boeken is dat ze handgeschreven en zelf geïllustreerd zijn. Voordat ze haar liefde voor illustreren ontdekte was Lou model, student, leerkracht en inspirator voor onderwijzers. Ze gaat graag op avontuur met haar man en drie dochters. Samen met haar jongste dochter, Jipp Helldoorn schreef ze het boek ‘Moedige Moeders & Dappere Dochters’. Meer info is te vinden op https://louniestadt.com

Lou Niestadt

Over Ondernemersplatform LEF
Het LEF ondernemers platform is een initiatief van Stichting De Ruilfabriek in Nieuwegein.  Ondernemers met LEF die van hun passie hun werk hebben gemaakt of combineren met een betaalde baan. LEF staat in het teken van “Leef wat je liefhebt”. Het delen van kennis, ervaringen, het leren van elkaar, met elkaar verbinden en banden leggen in ondernemerschap is een belangrijk onderdeel voor het platform. Voor meer informatie kijk op www.deruilfabriek.nl.

Programma vrijdag 13 september 2019:
19.30 uur:  Ontvangst deelnemers
20.00 uur: Workshop door business coach over ‘Mindset & Money’
21.00 uur: Korte pauze
21.15 uur: Lou Niestadt over lef als must voor ondernemen
21.50 uur: Korte afsluiting met LEF! ‘opdracht’
22.00 uur: Gelegenheid voor een drankje

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk