Loop mee en meld je aan voor de Nationale Bevrijdingsvuurestafette

De Nationale Bevrijdingsvuurestafette is sinds 1948 een landelijke traditie. Vanuit Wageningen wordt het Bevrijdingsvuur door heel Nederland verspreid door onder andere atletiekverenigingen, scholen en 4 en 5 mei comité’s. Ook Nieuwegein doet alweer een aantal jaren mee aan deze Bevrijdingsvuurestafette, gecoördineerd door het 4 en 5 mei comité Nieuwegein en atletiekvereniging Atverni.

Meelopen?
Op de avond van 4 mei vertrekken we per bus naar Wageningen, de terugweg wordt er er in estafette hard gelopen. Dat betekent dat steeds een groepje hardlopers met het vuur onderweg is terwijl andere lopers in de bus aan het bijkomen zijn. Zo wordt de afstand tussen Wageningen en Nieuwegein in ongeveer 6 uur overbrugd. Een sportieve maar ook bijzondere ervaring is de mening van degenen die al eerder meeliepen.

Aanmelden
Lijkt het jou leuk om dit jaar ook mee te lopen neem dan contact op met Nicole van Nimwegen van het 4 en 5 meicomité Nieuwegein. Dit kan door een mailtje te sturen naar: 5mei@4en5meinieuwegein.nl. Ook voor vragen kunt u terecht bij Nicole van Nijmegen. Zij vertelt u er graag meer over.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren