Lokale ondernemers in discussie met burgmeester Backhuijs

Op dinsdag 18 november is er weer een Politiek Cafe in Nieuwegein. In de Lantaern aan de Utrechtsestraatweg 4 zullen enkele ondernemers uit Nieuwegein in discussie gaan met burgemeester Frans Backhuijs en hun verlanglijstje neerleggen. De avond begint om 20.00 uur maar de zaal gaat al pen om 19.30 uur.

Bloeiende bedrijven, gedreven ondernemers in een gemeente waar alles kan? Er zijn verrassende bedrijven genoeg in onze gemeente, met bruisende ondernemers. Kunnen zij voldoende uit de voeten? Voelen zij zich gesteund door andere ondernemers en de gemeente?

Gasten deze avond zijn Marcel van der Meer, C1000 HoogZandveld, Jos Scholman, Jos Scholman B.V. en Theo Hendriks, De Boer Spanlift. Wat staat er, met 5 december in het vooruitzicht, op hun verlanglijstje voor Nieuwegein? Deze lokale, landelijke en internationale ondernemers, gaan onder leiding van René Hansen en Bert Lubbinge in gesprek met burgemeester Frans Backhuijs, maar ook met de zaal, over hun verlanglijstje.

Aan het begin van de bijeenkomst zal burgemeester Backhuijs de drie Nieuwegeinse Politici bekendmaken die genomineerd zijn voor “Politicus 2014”. Deze onderscheiding zal op 7 februari 2015 uitgereikt worden tijdens de gala-avond Nieuwegein Awards.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren