Locaties ZorgSpectrum woensdag 1 juli weer open

Het Kabinet heeft besloten dat er per woensdag 1 juli geen beperkingen meer gelden voor het bezoek in verpleeghuizen. Uiteraard blijven er maatregelen gelden om het bezoek zo veilig mogelijk te laten plaatsvinden. Dit betekent dat bewoners van De Dichter, De Geinsche Hof en Woonzorg Centrum Vreeswijk, weer bezoek mogen ontvangen. Per 1 juli is dan bezoek weer welkom gedurende de hele dag.

Bezoek weer welkom
Alle bezoekers zijn per 1 juli weer welkom en zij hoeven zich niet vooraf te melden. Bezoek kan plaatsvinden op de eigen kamer of appartement. ZorgSpectrum vraagt bezoekers om niet met veel mensen tegelijkertijd te komen en altijd de 1,5 meter afstand te bewaren. Uiteraard kan men ook samen naar buiten.

De Grand Cafés, Petit Cafés, en de huiskamer(s) zijn per 1 juli nog niet open voor bezoekers. Deze zijn voorlopig alleen voor bewoners en cliënten open, zodat zij elkaar weer kunnen ontmoeten.

‘We vragen iedereen om de maatregelen die in de samenleving als geheel gelden ook binnen en buiten de locaties te hanteren. Ondanks dat 1,5 meter afstand houden het meest veilig is, kunnen er omstandigheden zijn dat dit niet mogelijk is. Bijvoorbeeld bij het duwen van een rolstoel. We vragen de bezoeker in dat geval een mondkapje mee te neme, net zoals in het openbaar vervoer’ aldus ZorgSpectrum.

Wat te doen bij een eventuele besmetting?
Ook na 30 juni staat uw gezondheid en die van de medewerkers in de diverse Zorgcentra voorop. Bij een besmetting wordt bekeken op basis van de individuele situatie wat dit voor het bezoek betekent. Indien noodzakelijk, kunnen de afspraken omtrent bezoek voor die specifieke locatie, afdeling, etage of woning aangepast worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren