Lift ’n Load Autolaadkranen Meeting

Op zaterdag 3 september aanstaande vindt er op de Ravenswade in nieuwegein al weer het tweede Lift’n’Load Autolaadkranen meeting plaats. In 2015 waren nog 53 kranen aanwezig, dit jaar is het aantal kranen verdubbeld! Diverse autolaadkraandealers van een aantal grote merken waaronder Effer, HMF, Erkin en HIAB zullen dit jaar aanwezig zijn. Ook zij zien Lift ’n Load als een mooi samen zijn tussen chauffeurs, werkgevers en dealers. Zij zullen op de ze dag hun laatste creaties laten zien, met daar in verwerkt de laatste innovaties en handige snufjes.

Van 10.00 tot en met 20.00 is het oude veilingterrein aan de Ravenswade geopend voor bezoekers om de autolaadkranen te bezichtigen. ‘Met dik 100 aanmeldingen wordt het een spektakel’ aldus de organisatie.

Op deze dag vindt ook de mooiste truckverkiezing plaats en is er muziek met om 16.00 uur een live optreden van The Gringos Blues & Soal orchestra. Voor de kleintjes is er een springkussen. De toegang is gratis.

liftnload

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren