Lieke Brouwer nieuw commissielid Samenleving voor GroenLinks

De 24-jarige Lieke Brouwer is benoemd tot nieuw commissielid voor de commissie Samenleving (SAM) voor GroenLinks in Nieuwegein. De Nieuwegeinse heeft in Utrecht Utrecht psychologie en vervolgens criminologie gestudeerd. In die periode is zij ook vrijwilliger geweest bij U Centraal en bij Stichting Labyrint-In Perspectief. Inmiddels werkt zij op het landelijk bureau van GroenLinks als coördinator kandidatenaanvragen.

Lieke Brouwer: ‘Voor mij is het belangrijk dat we er samen voor zorgen dat iedereen zijn weg vindt en niemand in de steek wordt gelaten. Met goede sociale voorzieningen kunnen we ondersteuning bieden, of hen weer op de been helpen die een moeilijke tijd doormaken. Vanuit mijn studie en mijn vrijwilligerswerk ben ik veel in aanraking gekomen met mensen die moeilijker meekomen in de samenleving. Die mogen we niet in de kou laten staan.’

‘GroenLinks sluit naadloos op deze idealen aan, daarom ben ik ook al jaren bij de partij betrokken. Hier vind ik naast alle andere belangrijke onderwerpen vooral een heel sterk sociaal verhaal, dat ik graag in de praktijk breng. Bij GroenLinks Nieuwegein wil ik me inzetten voor alle mensen in de gemeente, en dat is ook mijn doel in de commissie samenleving’ aldus Lieke Brouwer.

Lieke Brouwer

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk