Lid activiteitencommissie door Stichting Wijknetwerk Fokkesteeg

Vind jij het leuk om ons team te komen versterken? Wij zoeken vrijwilligers voor onze activiteitencommissie!

De activiteitencommissie bestaat uit een groep enthousiaste en vrolijke vrijwilligers, die het leuk vinden allerlei evenementen voor de wijk te organiseren. (Halloween, Winterfair, Kinderclub, Bingo, Fietstochten…) Ieder zet zijn eigen talenten in, zoals bijvoorbeeld knutselen, versieren, bedenken, helpen met ranja schenken of assisteren bij de bingo.

We zoeken iemand die:
Een vrolijke sfeer kan scheppen.
Respectvol is naar elkaar.

Wij bieden:
Een leuk team.
Gezelligheid.
Een zinvolle inzet voor je wijk.

Reageren kan via deze link

Stichting Wijknetwerk Fokkesteeg bestaat uit wijkbewoners vóór wijkbewoners. Het wijknetwerk is er om ideeën en initiatieven die bewoners voor de wijk willen opzetten te ondersteunen. Ons motto: Fokkesteeg Veilig, Fokkesteeg Samen, Fokkesteeg Schoon en Fokkesteeg Trots.

Veilig: samen werken aan een wijk die veilig is voor ons allemaal. Samen: we willen ons als wijk inzetten dat iedereen zich hier thuis voelt. Schoon: samen werken aan een schone wijk.

Trots: als wijkbewoners weten we al lang dat het in deze wijk gewoon fijn wonen is. En dat willen we nu ook eens goed naar buiten gaan uitdragen. Wijkbewoners, ondernemers, organisaties van het gezondheidscentrum en de woningcorporaties tot de gemeente, de medewerkers van La CaZa, onze twee wijkagenten – samen maken we Fokkesteeg steeds beter.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren