Levendigheid in Stadscentrum tijdens WK

Het nieuwe Stadscentrum in Nieuwegein heeft veel enthousiasme losgemaakt. Het winkelend publiek is lovend over bijvoorbeeld de nieuwe Markt. Om aan dat enthousiasme ook levendigheid toe te voegen wil de PvdA een groot scherm plaatsen om het WK voetbal te volgen. Samen de wedstrijden van Oranje kijken brengt veel gezelligheid mee.

Als het Nederlands elftal op een groot internationaal toernooi speelt kijken steeds meer voetbalfans samen naar de wedstrijden. Samen de spanning van een wedstrijd meemaken kan ook in het stadscentrum op een groot scherm. Zo krijgt ons centrum ook levendigheid en een bindende rol in de stad.

De PvdA wil de Nieuwegeinse inwoners de gelegenheid geven om samen naar ons Oranje op het WK te kijken. Daarom heeft Marianne Spalburg het college gevraagd of ze bereid is een groot scherm in de Nieuwegeinse binnenstad te plaatsen. Spalburg heeft direct na haar installatie als raadslid afgelopen woensdag de vragen ingediend: “Het is inmiddels eind mei en over 3 weken speelt Oranje haar eerste wedstrijd. Snelle actie is dus geboden” aldus Spalburg.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk