Leuke ideeën om cadeau doen

Ben jij op zoek naar een perfect cadeau voor iemand die binnenkort jarig is of misschien wel gewoon zomaar een cadeautje verdient? Lees dan snel verder en bekijk deze tips voor een aantal leuke ideeën om cadeau te doen.

High Tea
Een geschikt cadeau voor iemand die dol is op de combinatie van theeleuten, bijkletsen en lekker eten is natuurlijk een High Tea. Doe een High Tea cadeau en verras iemand met een onvergetelijke ervaring. Laat de ontvanger zelf uitzoeken waar, wanneer en met wie de High Tea zal plaatsvinden. Neem bijvoorbeeld plaats in een knus café en laat je heerlijk in de watten leggen. De High Tea cadeaubon is een ideaal cadeau voor een verjaardag, Moederdag of gewoon zomaar.

High Tea laten bezorgen
Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor een wat groter gezelschap? Laat dan een High Tea bezorgen. De High Tea boxen zijn ideaal voor bijvoorbeeld een verjaardag, een babyshower, een personeelsuitje of een zakelijke bijeenkomst. De boxen worden door heel Nederland aan huis bezorgd (m.u.v. Waddeneilanden) en staan garant voor een geslaagde middag. Bestel een High Tea box naar keuze, reken deze af en wacht tot de box op de door jou gewenste bezorgdatum aan huis wordt bezorgd. De ontvangers kunnen nu heerlijk genieten van o.a. sandwiches, donuts, macarons en bonbons. Ook leuk om cadeau te doen als je er zelf niet bij aanwezig bent.

High Beer
Is de ontvanger toch meer een bierliefhebber? Geen probleem! Met de High Beer cadeaubon geniet je van verschillende speciaalbieren en allerlei soorten hapjes. Zoek een leuk restaurant of een gezellige brasserie uit, neem plaats en laat je verrassen door diverse soorten (speciaal)bier en hapjes. Een geschikt cadeau voor zowel de beginnende als de ervaren bierdrinker!

High Wine
Op zoek naar een luxe cadeau voor een wijndrinker? Bekijk de mogelijkheden voor een High Wine cadeaubon! Met deze bon laat je iemand genieten van diverse soorten wijn en hapjes. Er is keuze uit een ruim aanbod uit diverse restaurants en wijnbars. Santé!

Tegeltje
Gaat een collega binnenkort met pensioen of bereikt iemand in jouw omgeving een bijzondere leeftijd? Laat dan een tegeltje bedrukken! Een keramisch tegeltje is een origineel en persoonlijk cadeau. Bestel een tegeltje met een standaard ontwerp of ga zelf aan de slag en sta versteld van jouw eigen ontwerp kunsten. Uiteraard is het cadeau doen van een tegeltje ook geschikt voor andere gelegenheden, zoals een verjaardag of gewoon zomaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk