Acteurs gewond tijdens try-out in DE KOM

Tijdens een voorstelling in Theater de Kom in Nieuwegein zijn woensdagavond twee acteurs gewond geraakt. Halverwege de voorstelling viel Michel Sorbach van het toneel, waardoor zijn arm uit de kom schoot. Michels elleboog raakte bij de val uit de kom. Die kon er niet meteen weer ingezet worden en hij moest geopereerd worden. Inmiddels draagt de acteur zijn arm in een mitella en is hij herstellende. Dat kan ook gemakkelijk een paar weken duren.

Niet veel later maakte ook hoofdrolspeler Natasha Willems een ongelukkige val en blesseerde haar knie. Beide acteurs zijn na de try-out van de musical Afblijven! naar het ziekenhuis gebracht. In Show Vandaag zegt Natasha: “We gingen door, na het ongeluk van Michel. Je denkt dan: Het komt goed. De spanningen zijn dan wel wat hoger dan normaal. Ik maak op een bepaald moment een sprong van een hoge tafel naar een lage tafel. Ik had wel het gevoel: “Even dubbel checken.” Op het moment dat ik sprong, dacht ik al “Oei”. Ik landde en voelde de knie al gaan, viel voorover en daarop knalde de knie weer goed. Ik heb mijn hand omhoog gestoken, want we moesten stoppen. Ik heb een tijdje liggen schelden: het deed zo’n zeer! Ik hoorde toen: zenders uit en het gordijn ging dicht.”

Regisseur Dick van den Heuvel schrijft op zijn Facebook-pagina: “De stemming is goed. We hebben een vechtersmentaliteit en we knokken door.” Of beide acteurs op 26 januari de première van Afblijven! kunnen spelen is nog niet duidelijk. Inmiddels is bekend dat de gewonde acteurs uit de musical Afblijven! weken uit de running zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren