Leraar aardrijkskunde Anna van Rijn minimaal 1 dag als prinses voor de klas

Vloggend gaat hij door het leven, Roy Helmerhorst. In posts, stories en vlogs laat de aardrijkskunde leraar zien wat hij het liefste doet: aardrijkskunde geven op het Anna van Rijn College in Nieuwegein. Hij won eerder de KNAG Onderwijsprijs en werd daarmee aardrijkskundeleraar van het jaar 2020. Nu staat hij weer vol in de spotlicht.

Een nieuwe actie is al op stapel gezet. Hij wil verkleed als prinses voor de klas staan. Zijn leerlingen hebben daar alles voor over. De leerlingen van aardrijkskundedocent Roy Helmerhorst hebben er 5.000 euro voor over om hem een dag als prinses voor de klas te zien staan. De opbrengst gaat naar giro 555. “Natuurlijk kan een toverstaf, een kroon met pruik en beetje make-up niet ontbreken. De afspraak met de visagist staat al gepland” zo laat Roy weten. Inmiddels is er ruim 4.500 euro opgehaald.

Roy Helmerhorst: ‘Als wij het streefbedrag 1.000 euro halen ga ik een hele dag lesgeven in een prinsessenjurk.’ Die deal staat inmiddels. Bij 10.000 euro gaat de aardrijkskunde leraar zelfs een hele week in zijn prinsessenjurk voor de klas staan. ‘Wil jij dit goede doel steunen én mij voor schut zetten? Doneer dan nu!’ laat Helmhorst weten.

In de klas besteedt de docent veel aandacht aan de oorlog in Oekraïne. Op het Anna van Rijn College in Nieuwegein worden meerdere acties georganiseerd om Oekraïne te steunen en de ludieke prinsessenjurkactie is daar één van.

Maandag 21 maart gaat het gebeuren. Dan staat Helmerhorst een dag, of misschien wel een week als er nog meer gedoneerd wordt, als prinses voor de klas. Vandaag heeft de leraar zijn prinsessenoutfit opgehaald. Die wordt gesponsord door De Partyshop in IJsselstein. ‘Natuurlijk kan een kroontje, toverstaf, pruik en make-up niet ontbreken. De afspraak met de visagist staat al gepland’ zo laat Helmerhorst weten in de media.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren