Leraren moeten in een prinsessenjurk… Anna van Rijn College in actie voor Oekraïne

Het Anna van Rijn College is een actie gestart om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Oekraïne, met leerlingen, ouders/verzorgers en medewerkers. Leraar Roy Helmerhorst heeft in dat kader met het initiatief ‘Krijg Roy (en ondertussen ook andere docenten) in een prinsessenjurk’ al duizenden euro’s opgehaald.

Met deze bijdrage kunnen de hulporganisaties achter Giro555 en de lokale hulpverleners noodhulp verlenen, zowel in Oekraïne zelf als in de buurlanden.

Wie trekt de jurk aan?
De actie om de leraren van het Anna van Rijn College een prinsessenjurk aan te laten trekken, verloopt primair via de social media accounts van Aardrijkskunde Kennisclips (zoals TikTok-account @AKKennisclips en Instagram Aardrijkskunde Kennisclips). Maar ook op een andere wijze doneren kan via deze website.

Roy Helmhorst: ‘Als wij het streefbedrag 1.000,- euro halen ga ik een hele dag lesgeven in een prinsessenjurk en bij 10.000 euro doe ik dit zelfs een hele week. Wil jij dit goede doel steunen én mij voor schut zetten? Doneer dan nu!’

Roy Helmhorst

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk