Katern

Lentefeest en duurzaamheidsmarkt

In het Natuurkwartier aan het Geinoord 9-12 in Park Oudegein, wordt zondag 31 mei voor de 10e keer een groot Lentefeest gehouden. Een dag actief in de buitenlucht, met veel leuke doe-activiteiten voor jong en oud. De toegang is gratis en vindt plaats van 11.00 tot 16.30 uur.

Op de kinderboerderij worden de schapen geschoren en kunnen bezoekers zelf aan de slag met de wol. Kinderen laten zich schminken en leven zich uit op het springkussen. Bij Museum Warsenhoeck gaan bezoekers aan de slag met potscherven en worden de zintuigen op de proef gesteld. Ook zijn er boeiende doe-activiteiten voor kinderen bij het Milieu Educatie Centrum; braakballen van uilen onderzoeken, bloemenzaden poten voor bijen en vlinders en zelf broodjes bakken. En wie waagt de klim naar het bovenhuis van de poldermolen? Ontdek hoe makkelijk een moestuin is of laat u verrassen in het amfitheater. Proef en geniet van (h)eerlijk biologisch eten en drinken.

Duurzaamheid is een breed begrip. Veel mensen weten eigenlijk niet goed wat het inhoudt. Een bezoek aan de Duurzaamheidsmarkt is dan ook zeker de moeite waard.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk