Leeslounge met high tea voor de buurt

Op 17 februari opent bibliotheek De tweede verdieping op Buurtplein Doorslag aan de Parelduiker 13 haar vierde uitleenpunt in de wijk. In samenwerking met beheerder Movactor viert de bibliotheek dit met een gezonde high tea voor de hele buurt. Kom samen met uw buren genieten van onder andere gevulde bladerdeegtasjes en wraps met verse groenten.

Samen met kinderen uit de wijk bereidt Keren van Straten van Duurzaam Gericht de high tea voor Ze maken samen eetbare lieveheerbeestjes, zoute bijen en lekkere pinguïns. Ook vertelt Keren de kleine koks alles over gezond en lekker eten. Meisjes en jongens van 6 t/m 12 jaar zijn vanaf 14.00 uur welkom bij de mini-kookworkshop.

Vanaf 15.30 uur kunnen ook volwassenen aanschuiven en geniet groot en klein samen van al het lekkers. De entree en de proeverij, inclusief 1 drankje, zijn gratis. Kinderen die mee willen doen met de kookworkshop, sturen een mail naar actie@detweedeverdieping.nu o.v.m. ‘Kookworkshop’. Na de opening kunnen bibliotheekleden via de zelfservice hun boeken in de Doorslag lenen, terugbrengen, verlengen en gereserveerde boeken ophalen. Naast in de Doorslag zijn er ook leeslounges in Nieuwegein-Zuid, Batau en op Fort Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk