Leeringen Mauritsschool dragen hun staantje bij

Het schooljaar is weer begonnen. Op de Mauritsschool hebben leerlingen en ouders samen met de leerkrachten het nieuwe schooljaar ingeluid op het schoolplein. De directeur, Hilbert Boverhof, heette iedereen van harte welkom. Er gaat weer veel geleerd worden op de Mauritsschool, want de 7 ‘Gewoonten van Leiderschap’ worden dit schooljaar aangeboden.

Kinderen gaan leren hoe zij hun eigen talenten nog meer kunnen benutten, gericht op persoonlijke groei en relaties met anderen. Daarvoor zullen leerlingen, ouders en leerkrachten hun steentje moeten bijdragen, om er weer een geslaagd jaar van te maken.

Symbolisch droegen de leerlingen en hun leerkracht daarom letterlijk een steentje bij: met elkaar een hoger niveau bereiken! Alle ouders, leerlingen en leerkrachten wordt een steengoed jaar toegewenst, maar ook: keileuk!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren