Leegstaande kantoorpanden aan de Dukatenburg worden appartementen

Aan de Dukatenburg in Batau-Noord in Nieuwegein maken twee langdurig leegstaande kantoorpanden plaats voor de bouw van twee moderne wooncomplexen. In totaal worden hier 66 appartementen gerealiseerd. Bridges Real Estate is de opdrachtgever. Een deel van de appartementen is bestemd voor verzorgd wonen.

Het plan bestaat uit de realisatie van twee gebouwen met 6 en 9 woonlagen. Er komen 66 appartementen, waarvan 17 appartementen voor verzorgd wonen. De appartementen variëren van 70 tot 90 m2 en zijn bestemd voor de vrije sector. Het ontwerp voor de wooncomplexen is afkomstig van architectenbureau Studio in Motion. De gebouwen krijgen een verfijnde detaillering en warme uitstraling. Dit zorgt voor een positieve impuls voor de wijk Batau-Noord.

Ruimte voor alle generaties
Volgens Bridges Real Estate zijn de appartementen voor starters op de woningmarkt een ideale plek om op eigen benen te staan. En voor herontdekkers en senioren is het nieuwbouwproject de plek voor toekomstbestendig wonen. Alles wat de toekomstige bewoners nodig hebben is dicht bij, met winkelcentrum Muntplein om de hoek.

De werkzaamheden zijn inmiddels gestart. Naar verwachting worden de gebouwen eind 2021 opgeleverd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!