Leefbaar Nieuwegein

De website van Nieuwegeins jongste politieke partij is nu ‘on-line’. Leefbaar Nieuwegein, zo lezen we op de website zal 10 december a.s. uit zijn leden een definitief partijbestuur samenstellen. Als een van de eerste taken zal deze het verkiezingsprogramma vaststellen.

Dan weten de kiezers waarom ze in maart 2002 hun stem op Leefbaar Nieuwegein moeten uitbrengen. Wie het programma wil ontvangen kan dat aanvragen op de website. Jongeren, cultuur, verkeer, sport en natuurlijk de binnenstad zijn de items waar ze het over hebben.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Leefbaar Nieuwegein

Alle begin is moeilijk, uiteindelijk zou doorzettingsvermogen en het nastreven van je idealen je daar brengen waar je wilt komen, althans, dat hebben wij geleerd. Vandaag was het de beurt aan Jacqueline Verbeek die we nog wel kennen van de betonrot problematiek waarmee ze de landelijke pers en politiek behaalde.

De Baten was donderdagavond net een ‘kleine raadszaal’ want de nieuwe politieke partij Leefbaar (in) Nieuwegein presenteerde zichzelf aan het publiek dat overigens, voor Nieuwegein, in goede aantal aanwezig was, en mochten we in het publiek menig raadslid bespeuren.

Na het voorstellen van de mensen achter Leefbaar Nieuwegein, Joop Tersteeg, Veroon van den Heuvel, Jacqueline Verbeek en Balth de Winter, ging men in op het program van de partij wat uiteindelijk een summiere uiteenzetting zou worden, waar de disco teveel centraal zou komen te staan. Duidelijk is wel geworden dat ze een betere ‘communicatie-partij’ wil worden tussen overheid en burger. Meer hierover binnenkort op hun website op De Digitale Stad Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk