Last minute een nachtje weg in eigen land

Is het tijd om er even tussenuit te gaan? Even de sleur te ontglippen en even weer helemaal tot jezelf te kopen? Dat komt goed uit! Bij Valkexclusief.nl vind je nu allerlei interessante last minute mogelijkheden tot geweldige hotels in nog geweldigere steden. Welke steden je (naast ons mooie Nieuwegein natuurlijk) het beste kunt bezoeken in ons leuke kikkerlandje? Je leest het hieronder!

1. Amsterdam
Laten we met Amsterdam beginnen. Niet alleen omdat het onze hoofdstad is en het voor iedereen wat te bieden heeft; maar ook omdat je er vanuit Nieuwegein vrij snel naartoe gereden bent. Of je nu met de auto op pad gaat of liever de trein pakt; je hoeft geen uren onderweg te zijn om een nachtje naar Amsterdam te gaan. Hartstikke leuk met de vrienden of gewoon met het hele gezin. De prachtige hotellocaties, geweldige trekpleisters en actieve nachtleven maken het een welverdiend nachtje weg.

2. Haarlem
Ben je in Amsterdam, of sla je Amsterdam juist liever over? Dan ben je in een kwartiertje in Haarlem! Haarlem is de ideale locatie voor een combinatie van het stadse Amsterdam en de rust van het strand. Beiden liggen namelijk op een kleine 15 minuten afstand. Je bezoekt natuurlijk ook de Grote Markt voor een lekker hapje eten, en maakt wat foto’s van de Warmoesstraat. De perfecte stad om heerlijk te wandelen en verdwalen.

3. Rotterdam
Hoewel veel Nederlanders direct aan Amsterdam denken bij een nachtje weg, is Rotterdam ook zeker niet over te slaan. Compleet anders dan Amsterdam, en vol historie en onontdekte mooie plekjes. Je zult je continu verkijken op de rare gebouwen zoals de kubuswoningen of de grote markthal. Of wat dacht je van een wandeling richting de Erasmusbrug?

4. Den Haag
Heb je zin in wat typische Nederlandse cultuur? Dan ga je natuurlijk naar Den Haag. Bezoek het werkpaleis van de koning, het Nederlandse parlement of een van de beroemde musea. Een historische, mooie stad waar je heerlijk kunt wandelen, winkelen en genieten van een natje en een droogje natuurlijk. Nog beter: je bent in no-time aan het strand van Scheveningen!

5. Delft
Wil je even genieten en weg van de drukte? Dan bezoek je het mooie, oude Delft: een echt pittoresk stadje. Vanuit Nieuwegein ben je er zo op en neer gereden, maar het is ook zeker de moeite waard om er een nachtje te verblijven. Bezoek de mooie kerken, de Grote Markt en geniet van al het moois om je heen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren