Langste Pokémon Marathon in Vreeswijk?

ankomend weekend is Vreeswijk hét centrum voor de historische binnenvaart. Ruim 200 grote monumentale binnenvaartschepen komen dan naar Vreeswijk voor het de erfgoedmanifestatie Vreeswijk Vo lVaart 2016.

André van Schie, directeur van Museumwerf Vreeswijk: ‘Het toeval wil dat het in Vreeswijk wemelt van de pokéstops die een verband houden met de geschiedenis van de binnenvaart in het schippersdorp Vreeswijk. Op de Museumwerf, bij de sluizen en in onze historische havend. Daarom is het tijdens Vreeswijk Vol Vaart! óók VreeswijkVolPokémon!’

Tijdens het evenement zullen steeds drie pokéstops voorzien worden van ‘lures’ zodat in- en rond Vreeswijk veel bijzondere virtuele wezentjes te vangen zijn. Als speciale service zullen er ook oplaadpunten zijn bij deze Pokéstops.

Het evenement duurt van vrijdagmiddag 29 juli 14.00 uur tot zondagavond 31 juli 22.00 uur en dus is het een pokémarathon van 80 uur! ’s-Nachts is er uiteraard een periode van Pokéslaap ingesteld, en rond etenstijd is er een Pokéetpauze.

Er worden drie pokestops ingericht op historische hotspots waar voldoende ruimte is om de bezoekers van de manifestatie te laten jagen op Pokémon. De locaties vertellen elk een deel van het verhaal van de historische binnenvaart en de relatie met de monumentale schepen die er tijdens de manifestatie zijn aangemeerd. Op elk van deze plekken zijn er drie relevante pokéstops die elk half uur zullen worden voorzien van ‘lures’ waardoor de pokémon tevoorschijn komen. Zaterdag en zondag ’s ochtends tussen 10.00 uur en 13.00 uur bij de Emmabrug/Koninginnesluis Vrijdag, zaterdag en zondag ’s middags tussen 14.00 uur en 18:00 uur bij de Prins Hendriklaan/Museumwerf en vrijdag, zaterdag en zondag ’s avonds tussen 19.00 uur en 22.00 uur rond Kippenbrug/Oude Sluis/Beugelaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk