Lampionnendisco

Omdat de lampionnenoptocht ter gelegenheid van Sint Maarten door het slechte weer helaas niet door kon gaan, besloot de activiteitencommissie van buurtcentrum De Brink een lampionnendisco te houden. Tegen de 100 kinderen verzamelden zich in de gele zaal en in het donker werden de lampionnen aangedaan onder het zingen van sint maarten-liedjes. Daarna werd een spetterende disco gehouden met dj’s Daniel en Lars die ook altijd tijdens de kinderdiscofeestjes in De Brink draaien. Natuurlijk waren er snoepjes en limonade voor de kinderen en koffie/thee voor de papa’s en mama’s.
De familie van der Zanden die elk jaar de langskomende kinderen iets lekkers geeft, was speciaal naar de Brink gekomen om het daar aan de kinderen te geven. Als troost voor het niet doorgaan van de optocht kregen de kinderen ook allemaal een kortingsbon voor het jaarlijkse Lentefeest dat op 2 april aanstaande in De Brink gehouden wordt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: