Lampionnendisco

Omdat de lampionnenoptocht ter gelegenheid van Sint Maarten door het slechte weer helaas niet door kon gaan, besloot de activiteitencommissie van buurtcentrum De Brink een lampionnendisco te houden. Tegen de 100 kinderen verzamelden zich in de gele zaal en in het donker werden de lampionnen aangedaan onder het zingen van sint maarten-liedjes. Daarna werd een spetterende disco gehouden met dj’s Daniel en Lars die ook altijd tijdens de kinderdiscofeestjes in De Brink draaien. Natuurlijk waren er snoepjes en limonade voor de kinderen en koffie/thee voor de papa’s en mama’s.
De familie van der Zanden die elk jaar de langskomende kinderen iets lekkers geeft, was speciaal naar de Brink gekomen om het daar aan de kinderen te geven. Als troost voor het niet doorgaan van de optocht kregen de kinderen ook allemaal een kortingsbon voor het jaarlijkse Lentefeest dat op 2 april aanstaande in De Brink gehouden wordt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren