Laatste Repair Café Nieuwegein voor dit seizoen in teken van de vakantie

De zomervakantie is in zicht. Ben je er klaar voor? Repair Café Nieuwegein helpt je een handje. Zaterdag 1 juni repareren de vrijwilligers scheuren in tenten, lekke luchtbedden en andere kapotte vakantiespullen. Daarnaast repareren zij kapotte apparaten, kleding en fietsen. En de klokkenmaker is weer aanwezig. Dit is het laatste café vóór de zomer! Op 7 september zijn de vrijwilligers er weer om u van dienst te zijn om uw kapotte spullen te repareren.

Repair Café Nieuwegein is van 11.00 uur tot 14.00 uur. Je vindt het Repair Café in het Milieu Educatie Centrum aan de Geinoord 9, tegenover de Wipwatermolen in park Oudegein. Reparaties zijn gratis; een donatie wordt op prijs gesteld.

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen.

Het Repair Café is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen en te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn. De gemeente Nieuwegein ondersteunt dit initiatief vanuit het netwerk ‘Samen Duurzaam.’

Het Repair Café Nieuwegein is elke eerste zaterdag van de maand (behalve juli/augustus) van 11.00 uur tot 14.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren