Laat uw oude boeken, ansichtkaarten en atlassen taxeren in de bieb

Op maandag 13 mei aanstaande van 14.30 uur tot 17.00 uur taxeert de Rotterdamse taxateur Arie Molendijk antieke boeken en andere materialen zoals ansichtkaarten en oude atlassen in het Pluscafé van Bibliotheek De tweede verdieping in Nieuwegein (Stadsplein 1c).

Kom naar de bibliotheek met zeldzame boeken zoals (staten)bijbels, handingekleurde atlassen, reisboeken, handschriften en documentatiemateriaal uit de Tweede Wereldoorlog, foto’s, ansichtkaarten of prenten. De taxaties zijn deze middag gratis en je mag per persoon maximaal vijf items meenemen.

Over Arie Molendijk
Sinds 1997 is Molendijk binnen de boeken Antiquariaat, Veilingen en Taxaties een begrip geworden. Na de vele goedlopende veilingen van oude en zeldzame boeken is Molendijk overgegaan tot voornamelijk het organiseren van taxatiedagen in binnen- en buitenland.

Oude en antieke boeken worden alleen getaxeerd op veilingwaarde dus niet op een verkoopwaarde in een antiquariaat. Bij het taxeren komt veel kijken. Is het boek compleet, de band of omslag origineel, boekblok wel of niet afgesneden, wel of niet goed gerestaureerd etc. Molendijk heeft meer dan 1500 keer getaxeerd zelfs in Canada en de VS! Internationaal is dit op boekengebied nog nooit gebeurd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren