Laat uw fiets gratis graveren

Dit jaar is het aantal fietsendiefstallen gestegen in Nieuwegein. Gemeente en politie willen deze stijging een halt toeroepen en slaan de handen ineen. Met een aantal gerichte acties willen we fietsendiefstallen tegengaan, maar we hebben u nodig om het de fietsendieven zo moeilijk mogelijk te maken!

Op woensdagmiddag 3 juni van 12.00 tot 18.00 uur staat er een promotie- en graveerteam van het Centrum Fietsendiefstal in het centrum van Nieuwegein. Uw fiets wordt gratis gegraveerd en ook direct geregistreerd. Grijp deze kans aan en laat uw fiets gratis graveren. Neemt u wel uw legitimatie mee?

Als u wilt winkelen in het centrum, kunt u uw fiets kwijt in een van de gratis fietsenstallingen. Fietsenstalling De Fietspomp bevindt zich op de Raadstede onder het Stadshuis, op de Ringstede is fietsenstalling De Snelbinder gevestigd en op de Hagestede zit fietsenstalling Nieuwegein West. Zet u uw fiets niet in een gratis bewaakte stalling, dan is het natuurlijk van groot belang uw fiets goed op slot te zetten (bij voorkeur op het ringslot en met een ketting door voorwiel en frame aan een paal of hek). Gebruik een goedgekeurd slot, zet uw fiets zoveel mogelijk in het zicht en noteer de kenmerken van uw fiets (frame- en / of chipnummer, kleur, merk enz.) Ziet u een verdachte situatie? Bel dan 112.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren