Kunstmarkt Nieuwegein veelbelovend

Het artistieke buitengebeuren in het eerste weekend van oktober met ruim 80 kunstenaars in het historische Jutphaas van Nieuwegein is een jaarlijks boeiend evenement. ‘Een evenement dat u niet mag missen’ aldus de organisatie die in handen is van de Stichting Kunstmarkt Nieuwegein. De Kunstmarkt wordt gehouden op zondag 4 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur. De entree is zoals gewoonlijk gratis.

De kunstmarkt wordt alweer voor de 22ste keer gehouden op de Herenstraat. Elk jaar wordt een bijzonder thema gekozen. Voor 2015 is het thema ‘Jonge kunstenaars’ met speciale medewerking van het Anna van Rijn College. Een kleurrijk scala van beeldhouwwerken, edelsmeden, glaskunst, keramiek, schilderijen en vele andere bijzondere kunstvormen kan er worden bewonderd. Diverse kunstenaars zijn aan het werk en vertellen u graag over hun materialen en technieken. Nieuwegeinse ateliers en clubs van kunstenaars tonen werk van hun leden en leerlingen.

Leerlingen van Kunstencentrum DE KOM leveren een bijdrage aan de muzikale omlijsting van de kunstmarkt. Om 14:00 uur wordt de ‘Parelboomprijs’ uitgereikt aan de kunstenaar, die zijn werk op de meest originele wijze aan het publiek heeft gepresenteerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren