AHN Zomerfestival

Deelnemers van het AHN Zomerfestival konden zaterdag 15 augustus deelnemen aan een Petanque-clinic. Nadat de spelregels waren uitgelegd en werpinstructies gegeven waren, werden zes teams samengesteld. Aan het eind van de middag werden 3e, 2e en 1e prijzen uitgereikt. Bernadette, een vaste bezoeker van het AHN Zomerfestival ging er met de 1e prijs en eer vandoor. ‘Daarbij was het weer hartstikke gezellig!’ aldus de organisatie.

Aankomende zaterdag 22 augustus is iedereen ook weer van harte welkom op het AHN Zomerfestival. Dan kunnen de bezoekers genieten van Countrypop door singer-songwriter Mel@nie. Deze singer-songwriter heeft vorig jaar de gasten een heerlijke middag bezorgd. De organisatie hoopt dus weer op een spetterend optreden. Met haar liefde voor Countrypop wist Mel@nie vele harten te veroveren. Inmiddels timmert zij behoorlijk aan de weg en ook op tv en talentenshows is zij zeer populair en is men onder de indruk van haar stem. Kortom; van harte aanbevolen om hierbij aanwezig te zijn.

De middag begint om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) zorgt voor een hapje en een drankje. Ook deze keer wordt het Zomerfestival gehouden in het Petanque Centrum Nieuwegein aan de Galecopperzoom 1 (Galecop).

Aanmelden is vanwege de Coronapandemie wel verplicht. Aanmelden kan via begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch via 030-60 67 409. Op werkdagen te bereiken tussen 10.00 uur en 12.30 uur. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kan bij tijdige aanmelding naar een oplossing worden gezocht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren