Kunstmanifestatie op het Fort Jutphaas

Kunstcollectief Feniks organiseert zaterdag 14 september aanstaande, op de eerste dag van Open Monumentendag, van 10.00 uur tot 16.00 uur een prachtige manifestatie op het Fort Jutphaas. Op deze dag kunt U genieten van verschillende kunstvormen zoals: schilderen, keramiek, fotografie, houtsnijwerken, goud/zilverwerk  en muziek. Tevens is er voor kinderen o.a. een workshop schilderen op canvas en er wordt geschminkt.

Het unieke van deze dag is dat de kunstmanifestatie samenvalt met Open Monumentendag. Zowel de oudheden op het Fort Jutphaas als de kunst krijgen op deze dag een extra dimensie. Alles omlijst met een hapje en drankje en muziek op Fort Jutphaas.

Over Kunstcollectief Feniks
Het kunstcollectief  Feniks is opgericht in 1989 en is daarmee het oudste in Nieuwegein. Binnen het collectief schilderen de leden met elkaar, maar is er vooral veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën, uiting van eigen fantasieën, waarbij de leden elkaar inspireren, maar ook een eigen stijl creëren en verder ontwikkelen. Zo ontstaat een veelzijdige en kleurrijke verzameling van werken, zowel abstract als figuratief in acryl, olieverf en aquarel. De laatste jaren zijn we uitgegroeid tot een schildersgroep waarvan de werken gezien en gewaardeerd mogen worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren