Kunstgein Atelierroute beleeft zijn tweede editie

Op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2015 huist de Kunst opnieuw in Nieuwegein. Als een prima ballerina danst ze door straten en parken, huizen en ateliers om iedereen een weekendje van haar toverkunsten te laten genieten. Het atrium met de uitgebreide overzichtstentoonstelling zal weer het hart zijn van de atelierroute. Daar vindt 5 juni van 19.00 uur tot 20.00 uur de opening plaats van de tweede editie van de Atelierroute georganiseerd door de Stichting Kunstgein.

Tweeënzestig kunstenaars van allerlei pluimage in allerlei genres waaronder ook dit jaar zeven schrijvers gaan met elkaar zorgen voor de grootste kunstzinnige uitspatting in Nieuwegein. Opnieuw zullen ateliers, huizen en andere locaties openstaan voor geïnteresseerden die professionele en amateur-kunstenaars en hun kunstwerken kunnen bezoeken. Dit jaar doen maar liefst 62 kunstenaars mee.

In heel Nieuwegein zullen vlaggen wapperen bij kunstenaarslocaties waar u een, twee, drie of maximaal vier kunstenaars treft. Pak de tram, trein, auto of fiets en wandel door de straten van de stad waar de Kunst is opgestaan, een heel weekend lang.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren