Krullevaar weert zich tijdens schoolvoetbal

Woensdag 10 en 17 april deed De Krullevaar mee aan het jaarlijkse schoolvoetbal op de voetbalvelden van Geinoord en VSV Vreeswijk. Het jongensteam plaatste zich voor de finale, samen met 7 andere teams. Helaas wist het geen podiumplek te behalen. Ook het meisjesteam weerde zich kranig. Na de eerste partij verloren te hebben, wonnen ze de volgende. De laatste wedstrijd speelden ze gelijk. Uiteindelijk werd Lucas Galecop eerste bij de teams bestaande uit 11 spelers. Bij de meisjes teams won Lucas Batau.

Openbare Basisschool De Krullevaar is gevestigd aan Groenling 11-13 in de wijk Doorslag in Nieuwegein. De school voert een zeer actief ICT-beleid. In dat kader werken de kinderen van jongs af aan regelmatig met de computer. Daarnaast wordt vanaf groep 1 minstens twee keer per week aandacht besteed aan de Engelse taal. De Krullevaar is een Vreedzame School. Veiligheid, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en een positieve omgang met elkaar: dat zijn de kernpunten van een Vreedzame School. Binnen het scholencomplex van De Krullevaar is professionele voor-, tussen- en naschoolse opvang aanwezig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren