Korte tijd geluidshinder door werkzaamheden aan de Beatrixsluis

De komende twee weken kunnen omwonenden van de Beatrixsluis hinder ondervinden van de werkzaamheden aan de sluis. Vanaf maandag 16 oktober jl. gaat Sas van Vreeswijk gedurende in totaal vijf tot zes werkdagen – verdeeld over een periode van twee weken – een aantal damwandplanken intrillen en uittrekken ter hoogte van het buitenhoofd. De damwandplanken die Sas gaat intrillen zijn o.a. bedoeld om de aansluiting van de nieuwe Lekdijk op het buitenhoofd van de 3e kolk te maken.

De damwandplanken die Sas van Vreeswijk eruit trekt, zijn gebruikt om tijdens de werkzaamheden tijdelijk de waterkering intact te houden. Deze zijn nu niet meer nodig omdat de nieuw aangelegde Lekdijk inmiddels gereed is.

Ook werkt Sas van Vreeswijk de komende vier weken op de oude plek van kazemat Vreeswijk Oost. Daar worden damwandplanken en funderingspalen verwijderd.

Beide werkzaamheden kunnen geluidhinder veroorzaken. Helaas kan dat niet voorkomen worden. Bovenstaande werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 07.00 uur en 19.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren