Kookworkshop voor volwassenen tijdens ‘Wereldkeuken’ in Dorpshuis Vreeswijk

Op woensdag 4 maart aanstaande start een nieuwe ronde van de ‘Wereldkeuken’ voor volwassenen. Ontdek de wereld door te koken met gastkoks uit de wijk! De workshops worden gegeven op alle woensdagmiddagen in maart (4-11-18-en 25). De kosten voor deelname voor vier lessen bedragen: € 45,00. Houders van de Nieuwegein Pas betalen slechts € 15,- voor vier lessen. Bij het lesgeld zit de maaltijd inbegrepen.

Deze keer wordt er lesgegeven in het bereiden van gerechten uit Soedan, Suriname, de Antillen en Afghanistan. Enthousiaste wijkbewoners die oorspronkelijk uit deze landen komen, leren u het geheim van het lekkerste eten uit hun land. Voor aanmelden en meer informatie informatie over de ‘Wereldkeuken’ kan via het e-mailadres: dorpshuisvreeswijk@gmail.com of telefonisch via: 06 – 21 6649 18.

Over de ‘Wereldkeuken’
In januari dit jaar werd het project ‘Wereldkeuken’ van Dorpshuis Vreeswijk tot winnaar uitgeroepen als beste buurtinitiatief in de Provincie Utrecht. Hiermee dingt het buurtinitatief uit Nieuwegein mee naar de Gouden Pit die zal worden gehouden op 28 maart aanstaande tijdens het ‘We doen het Samen! Festival’ in Amersfoort.

Het winnende project uit Nieuwegein zet in op het stimuleren van contact tussen jongeren van 10 tot 14 jaar en volwassenen van alle achtergronden door in de buurt samen te koken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren