Katern

Koninginnefestival in ‘t Roefje

Op donderdag 29 april, de avond voor koninginnedag start om 20.00 uur voor de tweede maal het koninginnefestival in ‘t Roefje. Deze avond zullen er drie bands optreden, met ieder een andere stijl van muziek.

De eerste band is de Houtense formatie “WHY NOT”. Deze band speelt heerlijk dansbare covers van toen en nu. Enige tijd geleden speelden zij al eerder in café ’t Roefje, en met succes. De tweede band is een lekkere feestband, waarvan de muziek sterk beïnvloed is door de zo bekende Ierse sound(Keltisch). Ze heten “MATZKO” en komen uit Eindhoven. De avond wordt afgesloten door ‘ROCKIN’ ROARY & the ROEFMASTERS. Deze Amerikaanse singer / songwriter zal de avond afsluiten en u mee terug nemen naar de SIXTEES. Een van zijn Europese hits is het nummer “Hello Mary Lou”, wie kent het niet. Hij zal begeleid worden door the Roefmasters, die bestaat uit muzikanten die regelmatig de Jamsessies bezoeken in café ’t Roefje.

Op Koninginnedag zelf spelen er ook weer drie bands. De middag start om 12.00 uur met een Jamsessie op het grote buitenpodium gevolgd door een optreden van “DE BLOUSE”. Zij spelen lekker ouderwetse blues, wat altijd wel aanslaat bij een groot publiek. De Ijsselsteinse formatie Blue Monday zal als tweede band u een reis door de tijd bezorgen. Nummers van o.a. Pink Floyd, Little Riverband en andere bekenden uit de jaren 70 en 80, brengen zij op een voortreffelijke wijze ten gehore. Het koninginnefestival zal afgesloten worden door de Nieuwegeinse formatie “RAMP-ZALIG”. Deze feestband zal er voor zorgen dat niemand meer stil kan blijven staan, en dat er een geweldig feest kan losbranden. Genoeg reden dus om op donderdag 29 en vrijdag 30 april te gaan kijken bij café ’t Roefje aan de Handelskade 51 te Nieuwegein. De entree is gratis en alles zal plaatsvinden op een buitenpodium.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!