Koninginnedag met de Unie van Vrijwilligers

Traditiegetrouw organiseert de Unie van Vrijwilligers Nieuwegein ook dit jaar weer een culturele middag voor 55-plussers en mensen met een functiebeperking op Koninginnedag maandag 30 april 2012. De middag krijgt een extra feestelijk tintje door de aanwezigheid van de Sunrise Band die deze middag muzikaal opluistert. Er zal uiteraard met de aanwezigen een toost uitgebracht worden op Hare Majesteit ter gelegenheid van de viering van haar verjaardag.

Hierna zullen een bingo en een verloting plaatsvinden, waarbij prachtige prijzen zijn te winnen. Ook kunt u meedoen aan een muzikale quiz die de Sunrise Band zal leiden en waarbij ook mooie prijzen zijn te winnen. U bent van harte welkom in kerkelijk centrum ‘De Rank.’ Het begint om 14.00 uur en de entree bedraagt € 4,00.

Om alvast in de agenda te noteren: de volgende culturele middag zal plaatsvinden op dinsdag 15 mei. Dan treedt het smartlappenkoor De Dolle Diva’s op. De middag wordt afgesloten met een verloting.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Koninginnedag met de Unie van Vrijwilligers

Traditiegetrouw organiseert de Unie van Vrijwilligers Nieuwegein ook dit jaar weer een culturele middag voor Nieuwegeinse 55-plussers en mensen met een functiebeperking op Koninginnedag, zaterdag 30 april. De middag krijgt een extra feestelijk tintje door de aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de burgemeester. Hij zal, samen met de aanwezigen, een toost uitbrengen op Hare Majesteit, ter gelegenheid van de viering van haar verjaardag.
Hierna zullen een bingo en een verloting plaatsvinden, waarbij prachtige prijzen zijn te winnen. Het Gerrit-Jan de Bruincombo zal de middag muzikaal opluisteren. Iedere 55-plusser of mensen met een functiebeperking is van harte welkom in kerkelijk centrum ‘De Rank’ aan de Lupinestraat. Het begint om 14.00 uur en de entree bedraagt € 4,00. De volgende middag is op 17 mei aanstaande.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk