Komkommeren?

De zomervakantieperiode wordt qua nieuwswaarde vaak komkommertijd genoemd. Er is niets te melden. Vaak slaat dan de fantasie op hol of wordt no-news tot hot-news verheven. Bij het openen van mijn e-mail na terugkomst van mijn vakantie kreeg ik dat gevoel ook. Rundu, Ytsma en de Binnenstad vulden mijn scherm. Zou er hot-news zijn!

Dat viel tegen: Alle e-mails over Rundu gingen over vervanging van wethouder Evert van Linge door uiteindelijk Willem Wijntjes. Het enige “hot” hieraan is de temperatuur in Rundu. De reden dat EvL niet meeging was interessanter; namelijk zijn onmisbaarheid bij de onderhandelingen met Corio en het presenteren van een eventueel resultaat op 17 augustus in de Commissie Binnenstad. De aanvankelijk geplande vergadering op 7 juli jl. bleek te vroeg gepland.

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: