Koffietafel Nieuwegein

Verspreid door het land organiseert Samen Veerkrachtig bijeenkomsten voor mensen die net als jij te maken hebben met een arbeidsbeperking. Op maandag 21 juni aanstaande wordt de Koffietafel in Nieuwegein gehouden, dit in samenwerking met de Algemene Hulpdienst Nieuwegein.

Tijdens een Koffietafel praat je in groepjes van 8 tot 10 personen met elkaar, onder begeleiding van een ervaringsdeskundige. Het doel hiervan is om tips en ervaringen uit te wisselen over de dingen die je tegen komt nu je niet meer in het arbeidsproces zit.  Zo merk je dat je er niet alleen voor staat. Samen zoek je naar informatie en oplossingen die jou en anderen verder helpt.

Locatie: La CaZa (Voormalig Wijkhuis De Steeg aan de Hoornseschans)
Datum: Maandag 21 juni 2018
Ontvangst: 12.30 uur met een broodje
Start: 13.00 uur tot ongeveer 15.00 uur

De organisatie: ‘We bieden alle deelnemers een tegemoetkoming in de reiskosten van €0,19 per km, op basis van de afstand op routenet.nl tussen de postcode van het huisadres van de deelnemer en de postcode van de Koffietafel locatie.’

Aanmelden graag vooraf via deze website. Samen Veerkrachtig bevestigt vervolgens je aanmelding per e-mail. Als je vragen hebt, helpen zij je graag verder. Je kunt hen bereiken via e-mail adres: info@samenveerkrachtig.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren