De Nieuwegeinse markten gaan gewoon door

De drie markten in Nieuwegein blijven voorlopig gewoon open vanwege het Coronavirus. Zo heeft de organisatie onze redactie laten weten. Nieuwegein kent drie markten:

 • Iedere dinsdag van 10.00 tot 16.00 uur op het Muntplein
 • Iedere donderdag van 13.00 tot 17.00 uur in de Dorpstraat in Vreeswijk
 • Iedere zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur de Citymarkt bij Cityplaza

Uiteraard volgen ook de marktkooplui de uitgangspunten van het RIVM en de overheid. Zij vragen wel om op de markt maatregelen te nemen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Zie hier de aanbiedingen voor deze week.

One thought on “De Nieuwegeinse markten gaan gewoon door

 1. Oswald Lieberwerth

  Dit is zeker een foutieve beslissing. Het zo min mogelijk verspreiden van dit dodelijke virus is iets wat het belangrijkste is wat ertegen gedaan kan worden.
  Dat principe van 100 man is een statistisch gegeven.
  Maar het virus zelf is niet zo goed in het tellen tot 100.
  Thuis blijven als het maar even kan is wat men moet doen.Dat zie je ook gebeuren in het buitenland waar dat eerst ook niet was. Dus het is veel beter en veiliger om dit direct te doen. Het later gaan doen is het paard achter de wagen. Het is ook onbegrijpelijke dat het RIVM dit niet direct op ieder zijn hart drukt.
  Maar iedereen kan gezien hebben dat het RIVM alleen maar achter de feiten aan STROMPELEN. Ik hoop dat de burgemeester wel zijn eigen hersens kan gebruiken.Regeren is vooruit zien.En wees niet zo verschrikkelijk dom als collega Femke Halsema die adviseerde dat iedereen wel nog een borreltje kan gaan drinken in een goede kroeg. Dat is toch een minachting naar haar burgers in Amsterdam toe.
  En wat is er mis om het zekere voor het onzekere te nemen.Kijk eens naar Italië en nu Spanje.
  WORDT WAKKER EN GRIJP IN!!!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!