Klussen aanmelden voor NLdoet 2020

Tijdens NLdoet steken vele mensen op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020 de handen uit de mouwen. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Ook Nieuwegeinse maatschappelijke organisaties die vrijwilligers nodig hebben voor een leuke klus of activiteit, kunnen zich aanmelden.

NLdoet is de kans om met vrijwilligers een klus of activiteit aan te pakken. Meedoen betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor de organisatie. Maatschappelijke organisaties kunnen hun klus aanmelden op de website van NLdoet. Organisaties die zich nog snel aanmelden, voor 31 januari, kunnen mogelijk een bijdrage krijgen van maximaal 350 euro van het Oranje Fonds.

ROC leerlingen
Ook dit jaar gaan leerlingen van het Horeca & Toerisme College van het ROC Midden Nederland meeklussen op vrijdagochtend. De organisatie van NLdoet in Nieuwegein is op zoek naar organisaties die op vrijdag mee willen doen aan NLdoet en klussers vanuit het ROC voor hun klus of activiteit kunnen gebruiken. Organisaties die die dit willen kunnen contact opnemen met Karin Beenen van Samen voor Nieuwegein, e-mail: karin@samenvoornieuwegein.nl.

Samenwerking
NLdoet is een initiatief van het Oranje Fonds. In Nieuwegein werkt Samen voor Nieuwegein met vele organisaties samen om NLdoet lokaal te promoten en deelnemers te ondersteunen.

Informatie
Voor informatie over NLdoet kunnen belangstellenden kijken op www.nldoet.nl. Ook kan contact worden opgenomen met Karin Beenen van Samen voor Nieuwegein, info@samenvoornieuwegein.nl of telefonisch: 06-43368435.

Foto: Op de Hoornseschans in Fokkesteeg werd vorig jaar hard gewerkt aan een vrolijk en schoon plein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren