Kleine Prijs van Nieuwegein bijna van start

De Kleine Prijs van Nieuwegein, dé wedstrijd voor artiesten en bands uit Nieuwegein en omgeving, gaat volgende week weer van start. Het is een jaarlijks terugkerende wedstrijd waar bands en artiesten de mogelijkheid wordt geboden om in competitievorm en in een ontspannen en gezellige sfeer podiumervaring op te doen. De afgelopen weken konden muzikanten uit Nieuwegein en directe omgeving zich voor deze wedstrijd aanmelden.

Voorrondes
Tijdens de voorrondes op 6 en 13 maart 2020 in De Partner aan de Nedereindseweg 401A in Batau Noord strijden de ingeschreven bands om één van de 5 finale plekken. Elke voorronde, kiest de jury een winnaar en stem je als bezoeker op jouw favoriet van de avond. De winnaar van de avond en de band met de meeste publieksstemmen stromen door naar de finale. De finale is op 27 maart 2020.

De Kleine Prijs
De Kleine Prijs van Nieuwegein vindt plaats bij De Partner aan de Nedereindseweg 401 A. De deuren gaan open om 20.00 uur en de eerste band bijt om 20.30 uur het spits af. De entree bedraagt 5 euro; het entreekaartje is tevens het stembiljet. Met jouw stem breng je de deelnemende bands en artiesten dichterbij de prijzen die er dit jaar te winnen zijn; een optreden op Geinbeat 2020 (11 juli), de beker, de bloemen én eeuwige roem!

Coen Halmans

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren