Katern

Kleine Prijs van Nieuwegein

Op vrijdag 4 februari zal de tweede voorronde van de Kleine Prijs van Nieuwegein, georganiseerd door Stichting Geinbeat, weer plaatsvinden. Op deze avond strijden 4 bands om een finaleplaats op 11 maart.

Op het podium van het geheel verbouwde buurthuis Feniks (voorheen Time-out) zullen de volgende bands hun muzikale talenten ten gehore brengen:

Hello Lucy

Speechless

a tergo

Reflected

De Kleine Prijs van Nieuwegein wordt gesponsord door de gemeente Nieuwegein en het Nationaal Pop Instituut (NPI). Het begint om 20.00 uur en de entree bedraagt € 3,00. De datum van de volgende voorronde is 18 februari. De finale is op 11 maart.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Kleine Prijs van Nieuwegein

Het is weer zover ! Op vrijdagavond 24 januari is de eerste voorronde van de Kleine Prijs van Nieuwegein. Deze avond treden er 4 bandjes op, welke allen hopen op een finaleplaats van deze Nieuwegeinse popwedstrijd. Op 24 januari is dus de eerste voorronde. Deze avond treden El Ninja, Loos, Spar en Flatland op. Op 7 februari vindt de tweede voorronde plaats waar MiMiMan, Blue Revenge, Nuclear Garden en The Great Gonzo’s zullen optreden. De laatste voorronde wordt gehouden op 21 februari.

Iedere avond is er 1 winnaar. Alle winnaars strijden tegen elkaar op de finaleavond, welke gehouden wordt op 14 maart. De winnaar krijgt een wisselbeker, mag optreden op het Geinbeatfestival en wordt uitgezonden naar Het Geheim van Utrecht. Alle avonden worden gehouden in jongerencentrum Time Out aan de Nedereindseweg 401 in Nieuwegein. De entree kost 3 euro. Aanvang van de avond is 20.30 uur.

Martin Reijmerink, hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein, zal plaatsnemen in de jury evenals: Silke de Gruijl (zangeres), Steven van Maris (gitarist), Willem Peek (bassist) en Rinus van Rijn (mondharmonica).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk