Kleine Prijs van Nieuwegein

De maand maart staat in het teken van de Kleine Prijs van Nieuwegein. Deze jaarlijkse strijd tussen de diverse muziekbands uit Nieuwegein/IJsselstein wordt georganiseerd door Stichting Geinbeat en The Pit aan de Nedereindseweg. Muziekbands kunnen zich nog aanmelden om mee te doen.

Op vrijdagen 2 en vrijdag 9 maart staan de voorrondes op het programma. De finale vindt plaats op vrijdag 23 maart. Het prijzenpakket voor de winnaar: bloemen, de champagne, de beker en de eeuwige roem. Uiteraard speelt de band ook op het Geinbeatfestival (datum nog niet bekend), vermoedelijk vloeit de winnaar ook door naar de voorrondes van de Utrecht Popprijs.

Aanmelden
Bands kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar kleineprijs.geinbeat@gmail.com – t.a.v. Anneke. Graag vermelden waar de band vandaan komt, het aantal muzikanten en de muziekstijl. Bands met standplaats Nieuwegein/IJsselstein hebben voorrang, maar schroom niet om je ook aan te melden als je uit een andere plaats binnen de provincie Utrecht komt. De sluitingsdatum voor aanmelden is maandag 5 februari as.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk