Kledingzaak ‘De Oude Sluis’ in Vreeswijk weer overvallen

Criminelen zijn vannacht in Vreeswijk met een gestolen auto dwars door de winkelpui gereden van kledingzaak ‘De Oude Sluis.’ Het is niet voor het eerst. Sinds de zaak is gevestigd aan de Oude Sluis 10 is de winkel al zeker vijf keer leeggeroofd en de winkelpui meerdere malen aan gort gereden. De laatste keer was in november 2016 en september 2015. De schade was ook deze keer weer enorm. De ramkraak gebeurde rond 04.30 uur vannacht.

Een bergingsbedrijf heeft geprobeerd om de auto naar buiten te trekken, maar stopte de actie uit vrees dat de hele pui mee zou komen. De brandweer heeft daarop het pand stabiel gemaakt en de wagen losgezaagd.

De dieven gebruikten een gestolen Audi om toegang tot de winkel te krijgen. De poging is ecjter niet gelukt. De ijzeren rolluik was sterk genoeg om de auto tegen te houden. Het is nog niet duidelijk hoeveel mensen betrokken waren bij de ramkraak. De dieven hebben niets buitgemaakt.

De politie heeft de omgeving afgezet en onderzoekt wat er vannacht is gebeurd. Ook roept zij op mogelijke getuigen zich te melden. Iets gezien? Bel 0900-8844 of anoniem 0800-7000. De daders slaagden er niet in binnen te komen, maar richtten wel veel schade aan aan het gebouw. Zonder buit gingen ze ervandoor in een vluchtauto. Agenten hopen niet alleen de daders te vinden, ook willen ze achterhalen of er een verband is met eerdere ramkraken op de modezaak in Vreeswijk.

De eigenaar van de winkel laat weten vandaag gewoon open te gaan. Foto’s mogen naar: redactie@pen.nl.

One thought on “Kledingzaak ‘De Oude Sluis’ in Vreeswijk weer overvallen

  1. Aart Jongejan

    Triest! Je moet wel een heel goede collectie hebben om doelwit te zijn voor #audicriminelen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren